Szakértelem, megbízhatóság, minőség. Már több mint 30 éve Magyarországon, 75 éve Ausztriában: a Burisch

Szakértelem a tanácsadásban, megbízhatóság és problémamegoldó hozzáállás a szállításban, tartós, hosszú távú partnerkapcsolatok kiépítése és ápolása. Ezeket az elveket követjük már 75 éve Ausztriában és több mint 30 éve Magyarországon. Mély meggyőződésünk, hogy az üzleti életben hosszú távon csak a hitelesség vezethet sikerre.

Burisch Iroda

A Burisch és vevői:

Magunkat a villamossági nagykereskedő, a villamos ipar és a villanyszerelés partnereinek tekintjük. Ott, ahol a nagykereskedelem betölti valódi funkcióját, magunkra nézve korlátozás nélkül kötelezőnek érezzük az ún. három-lépcsős forgalmazási utat, mint közös vevőink részére biztosítandó optimális megoldást. Ezen túlmenően feladatunknak tekintjük a tervezőknek, valamint szerződéses beszállítóink termékei minden potenciális felhasználójának informálását és szaktanácsadással való ellátását.

 

A Burisch és beszállítói:

Beszállítóink német és osztrák gyártócégek, akik a legjobb minőségnek és a folyamatos termékfejlesztéseknek vannak elkötelezve. Amikor kiválasztunk egy beszállítót, a mindenkori szerződéses partnerünk forgalmazói lerakatának tekintjük magunkat és ennek megfelelően vállaljuk át a termékbevezetés és reklámozás, raktározás, szaktanácsadás és a vevők továbbképzésének stb. feladatát.

 

Burisch Villanyszerelési Rendszerek

Kereskedelmi Kft.

Keressen minket bizalommal!

Szeretne partnerünk lenni? Műszaki kérdése van egy termékünkkel kapcsolatban? Sürgősen szüksége lenne készletinformációra vagy szállítási időponttal kapcsolatban szeretne felvilágosítást kapni? Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

Copyright © 2024 | Privacy Policy
Burisch Kft.